Onze service

Nieuwbouw

batu bata about 1

Nieuwbouw van A tot Z

Op Belgo Home Construct kan je rekenen op de volledige realisatie van je nieuwbouwproject! Van het begin tot het einde van de bouwwerken coördineren we alle werkzaamheden en zorgen we ervoor dat alles zo snel en efficiënt mogelijk verloopt. Dankzij onze jarenlange expertise in het vak weten we hoe we een bouwproject tot een goed einde moeten brengen. Met veel deskundigheid en vakmanschap gaan we aan de slag om jouw woondromen waar te maken.

Nieuwbouw 1
Nieuwbouw 2
Nieuwbouw 3
Nieuwbouw 4

Aan het begin van het nieuwbouw avontuur plannen we een gesprek in waarin we luisteren naar jouw verhaal. Op basis van je wensen, vereisten en budget bouwen we mee aan jouw droomwoning. 

Tijdens de voorbereidingen leggen we de materiaalkeuzes vast. Zo kunnen onder andere de juiste bouwmaterialen besteld worden om een vlotte levering te garanderen.

Wanneer de werken van start gaan, zorgen we dat alles vlot verloopt en opgevolgd wordt. Werfleiders coördineren alle werkzaamheden van het team en houden een oogje in het zeil op het vlak van veiligheid. Alle taken worden met oog voor detail aangepakt en afgewerkt.

Op het einde van onze samenwerking kan jij intrekken in je hoogwaardig afgewerkte woonst, volledig op maat van jouw leven.

Zit je nog met vragen?

Contacteer ons via het offerteformulier en wij beantwoorden zo snel mogelijk al je vragen.

NEEM SNEL CONTACT MET ONS OP

bekijk samen met ons wat we voor jou kunnen betekenen