Overzicht van onze diensten

Nieuwbouw

Op vlak van nieuwbouwwerken kan BHC uw volledig bouwproject realiseren. Wij staan volledig ter uwer beschikking om deze snel en efficiënt te coördineren.

Bekijk details

Verbouwingen

U kan bij ons terecht voor zowel het verbouwen of herinrichten van individuele ruimtes of de volledige uitbreiding van uw woning.

Bekijk details

Dakwerken

Plat of hellend dak, van renovatie tot nieuwbouw, wij zorgen voor een droomdak boven uw hoofd dankzij jarenlange ervaring en opgeleid personeel.

Bekijk details

Electriciteit

Voor zowel nieuwbouw als voor verbouwingen kan u bij ons terecht! Onze installaties worden steeds geleverd met de nodige keuringsattest. Via onze leveranciers kunnen wij u een gepersonaliseerde verlichtingsstudie aanbieden volgens uw wensen.

Bekijk details

Sanitair

Voor elke sanitaire installatie garanderen wij een uitstekende installatie en een perfecte afwerking. Het inrichten van compacte of luxueuze badkamers behoort tot onze taken volgens uw behoeften en in samenspraak met onze leveranciers.

Bekijk details

Verwarming

Van traditionele verwarmingsinstallatie tot vloerverwarming, muurverwarming, …noem maar op!Technologie evolueert. Wij volgen de laatste snufjes op!

Bekijk details

Pleister en schilderwerken

Pleisterwerk, voorzetwanden, valse plafonds, … behoren tot ons takenpakket! De perfecte afwerking maken de punt op de i.

Bekijk details

Vloeren

De keuze van uw vloerbekleding maakt u bij één van onze vaste leverancier, wij zorgen voor de perfecte plaatsing!

Bekijk details